“Дівчата STEM”-еко-дефіле в стилі “HANDMADE”для учнів 7-10 класів

18.01.2020 відбулася найграндіозніша подія нашого філіалу “Дівчата STEM”-еко-дефіле в стилі “HANDMADE”для учнів 7-10 класів.Головне правило нашого показу високої моди-створення костюмів з підручних матеріалів та побутових відходів-“Друге життя непотрібним речам”.Таким чином учасниці нашого філіалу підтримали Міжнародну ініціативу боротьби з поліетиленом та пластиком з метою зменшення забруднення планети.

Моделі та матеріали, які були використані під час показу:
7-мі кл.-героїні мутьтфільму “Холодне серце”-сукні створені з пакетів, новорічного дощику та мішковини;героїня “Лісової казки”-мавка-техніка орігамі та витинанка.
8 кл.-“Міні та Мікі Маус”-пакети, гумові рукавички та скатертина для столу;”Королева епатажу””-папір, будівельна сітка; “Весняна квітка””-серветки та газети.
9 кл.-“Мерехтливе сяйво”-дощик з ялинки, “Паперова королева”-газетний папір;”Снігова королева та сніговик Олаф”-залишки новорічних скатертин,ялинкові прикраси та матеріал для утеплення будинків.
10 кл.-“Гавайська принцеса”- кольоровий папір та всі підручні матеріали , які можна знайти вдома;Маліфісента та Недопопелюшка-сміттєві пакети.
Висловлюємо величезну подяку учнівським колективам, кл.керівникам, батькам, та родинам учасниць , які брали участь в створенні моделей та в самому показі.Особливу подяку мессенджую найменшим учасницям філіалу-2 річним янголятам, які брали участь в показі. Неймовірно вдячні адміністрації нашого навч.закладу школи, зокрема ЗДНВР-Зеленській_Н_В.та педагогу-організатору Дяковській_Я_В.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *